Monday, April 6, 2009

selamat hari jadi cyg...

aduh..kenyang!!

kek?want some more?

yummy..yummy..
sapa amik gambar nie???

hurmmmm..salam semua orang..hihi
tanggal 30 hb mac lepas bestdei my girlfriends da...happy bestdei my love!!sweet 23?dah tua ke??hahaha..just for laught
walaupun bz ngan keja and asigment sempat gak ak balik kampung semata-mata untuk meraihkan bestdei si dia..hihihi..pengorbanan tue..hihi..jangan marah ek.memandangkan ekonomi agak-agak merudum sejak dua menjak nie..save bajet nak kawin la katekan..hihi..really?aku pun mengaturkan segala plan untuk sambut bestdei dia..mengikut perkiraan nk wat suprise la konon..tapi terbatal saat2 akhir..but,its ok plan must go on rite?ak pn bawa la dia g beli kek kat secret recipe..maklumla tempat kesukaan dia la katekan..beli kek sebagai tanda hari jadi yang ke-23..tapi beli tapau jer..xclass la mkn kat situ kan..aku pun mula-mula ingta nk mkn kat pizza hut tapi cam xbez lak..xromantik la ktekan..so ak decide g mkn kat black canyon.mhl pun xpela asalkan happy..lagipun bukanya selalu pn.tol x??sampai kat cna jer pastu order makanan ak pn bagi la kad kat die..agak segan gak la.al-maklum la ak nie bkn pndainya sangat bab-bab camni kan..kalu pandai dh lama aku buka kedai kat central market..wawawa..nasib baik la dia suka kad yang ak bagi tue..sejuk at ak tengok muka dia pas bagi kad tue..alhamdulillah..amin...so mkn tue apa lagi kan..lets shopping!!!!!banyak gak la barang beli..huhuhu..tapi best sbb dapat spend time together2

happy birthday 
sweet 23
may God bless u
L.O.V.E Y.O.U

2 comments:

surina_zhua said...

so sweet!!!!!!!!hehe...
love 2 c both of u...sweet couple..

yuslyville said...

ermmm....thanks
may god bless you


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews