Monday, June 8, 2009

penyebab stadium mizan runtuh


Ultraman dan family dia dari Ultraman Taro, Ultraman gaya, ultraman tidak bergaya dan macam-macam lagi nama, datang untuk menguji ketahanan stadium sebagai samada good receipt atau tidak.segerombolan ultraman-ultraman tidak termasuk superman,cicakman dan seangkatan telah datang ke Terengganu bagi menyertai Kejohanan Olimpik Ultraman yang pertama.Tak kira ultraman kecik dan tua semua datang memberi sokongan yang xberbelah bagi...akan tetapi...................................jeng2



belum sempat pn upacara dirasmikan..ada lak menatang yang mai dari mana tah tiba2 menyerang lalu mengembusekan stadium berkenaan..kurang ajor tol makhluk tuhan paling seksi nie..so apa lagi abih runtuh stadium Mizan nie..tengok la apa yg dh jadi......


abih ranap!!!

2 comments:

eyena said...

hahaha.. kretif betul laa.. aku baru tau berita ni.. rupanya ada raksaksa kat terengganu..kuang2

stormhawk21 said...

bagus..tapi aku marah la kat reksese tu..sultan mizan tu dah la bapak angkat aku.
stadium dia plak kena attack


 

Blog Template by Adam Every. Sponsored by Business Web Hosting Reviews